Multibanen

I september måned 2014 blev vores længe ventede planer om at etablere en multibane i Birkende, en realitet. Det kan lade sig gøre ved hjælp af fondsmidler og gavmilde sponsorer i kommunen. Nordea/DBU samt Lokale- og anlægsforeningen er projektets store fondsstøtter og dertil kommer de lokale virksomheder Haustrup, Exhausto, PHX-hold og Kruuse A/S, og vores støtteforening Club20, som tilsammen har det gjort det muligt at vores drøm nu snart går i opfyldelse. 

 

Med en multibane kan vi udvide paletten af muligheder for aktiviteter og motion i klubben, samt give byens børn/unge, borgere og øvrige foreninger et tilbud om bevægelse, boldspil og leg. Samtidig styrker vi også bredden i fodboldklubben ved at kunne træne om vinteren, mere teknisk træning og hold med mindre spillertrup kan få stor glæde af den afgrænsede bane. 

 

Klubben fik også opbakning fra byens borgere og foreningerne ifm. planlægning af projektet, og borgerforeningen har skænket 2 fitness-redskaber, som er blevet rejst ved siden af banen. 

Det er klubbens mål at etablere noget fodboldfitness hvor byens borgere vil blive indbudt til leg og boldspil. 

Birkende Boldklub - Hans Tausensgade 35, 5550 Langeskov - mail: formand@birkendeboldklub.dk