Motion/Gymnastik

Motion / Gymnastik for damer - i alle aldre

Trænger du også til at få hele kroppen rørt med træning af kondition, styrke, udholdenhed og sved på panden?

Så mød op på dette motionshold torsdage fra 18-19 i gymnastiksalen, Hans Tausens Centeret, Birkende.

Ingen forudsætning for deltagelse - andet end at du skal have lyst til at røre dig i et rask tempo.

Vi varmer op, sætter tempoet op, træner styrke (arme, mave, ryg, baller, lår) og slutter af med udstrækning.

Periode: September til April

Pris: 300 kr.

Igen i år tilbyder vi, i samarbejde med Lone Nielsen, et hold for store piger, der måske ikke føler sig tilpas på et almindeligt gymnastikhold grundet overvægt.

Dette hold træner mandage, med opstart den 31. august.

Træningen starter kl. 18:30 og foregår i gymnastiksalen ved Hans Tausenscentret.

Indmeldelse foregår på linket her på siden.