top of page

Birkende Boldklubs Herre Senior_S3 søger engageret træner.

Birkende Boldklubs hold 1 spiller til efteråret i Serie 3, og vi mangler en engageret træner, som vil starte allerede til august.


Holdet består af ca. 14- 16 spillere. Derudover har klubben et hold 2 i serie 4 og et 7 mands hold.

Birkende Boldklub er en lille klub, hvor det sociale har høj kurs.


Kan du motivere unge mennesker mellem 18-30 år, tirsdag og torsdag til at træne fodbold, og har du erfaring med at træne et seniorhold samt at lede et hold under kampene i weekenden? Bor du i eller omkring Østfyn / Odense? Og har du lysten til at dele ud af dine erfaringer og talent for at arbejde med unge mennesker? Så tøv ikke med at henvende dig til os.


Da holdet har mange forskellige typer af spillere, er det særligt vigtigt at have fokus på opbygning af holdet samt at sikre både fastholdelse og rekruttering af nye spillere.


Vi har mulighed for at tilbyde godtgørelse, tøjpakke samt mulighed for træneruddannelser C-licens. Samtidig er der masser af muligheder for at skabe nye venskaber og deltagelse i sociale arrangementer, som vægtes meget højt.

Tøv ikke med at sende en ansøgning på mail til formand@birkendeboldklub.dk


Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte formanden: Kenneth på tlf. 26 74 37 67 eller på mail: formand@birkendeboldklub.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.


Comentarios


Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page