I denne uge er det frivillighedsuge, så jeg syntes det er på sin plads, at give alle vores fantastiske frivillige en ekstra fanfare og et coronasikkert skulderklap 🙌 Det er de frivillige, der sørger for at holde klubben kørende. De pumper bolde ⚽️ De vasker spillertøjet 👕 De sørger for gymnastikken 🤸🏼‍♀️ De laver taktikken til Old Boys kampen 🥇 De styrer træningen med hård hånd 😅 De laver kaffe til cafeen ☕ De laver sandwich til alle 🍔 De griller pølser på terrassen 🌭 De kridter banerne skrapt op 🖌️ Plus mange andre uvurderlige opgaver.... Så en stor tak til alle, der hjælper Birkende Boldklub. Uden jer ingen klub

September 21, 2020

 

 

Please reload

Featured Posts

I denne uge er det frivillighedsuge, så jeg syntes det er på sin plads, at give alle vores fantastiske frivillige en ekstra fanfare og et coronasikker...

September 21, 2020

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Birkende Boldklub - Hans Tausensgade 35, 5550 Langeskov - mail: formand@birkendeboldklub.dk