Opstart lørdag den 8. februar kl. 13.00 Spil fodbold i Danmarks hyggeligste klub. Vi starter sæsonen lørdag den 8. februar med en gang five-a-side med efterfølgende suppe. Alle er velkommen.

February 5, 2020

Alle er velkommen – hos os er det sociale lige så vigtig som det sportslige. Ud over muligheden for to gange ugentlig træning, arrangerer vi ofte fællesspisning, Champions League aftner eller en gang FIFA e-sport.

Vi tilbyder fantastiske faciliteter. Eget cafeteria med salg af mad og drikkevarer. Tøjordning med tilhørende vask, så alt du behøver er støvler og håndklæde 😉

Har du, eller kender du nogen som har lyst til, at se mere til klubben og høre om vores forhold, så mød op i Birkende Boldklub på lørdag kl. 13.00

Vi ses

I denne uge er det frivillighedsuge, så jeg syntes det er på sin plads, at give alle vores fantastiske frivillige en ekstra fanfare og et coronasikker...