Godt nytår til alle. På torsdag starter Motion / Gymnastik for damer op igen efter juleferien. Alle er velkomne ! Trænger du også til at få hele kroppen rørt med træning af kondition, styrke, udholdenhed og sved på panden? Så mød op på dette motionshold torsdage fra 18-19 i gymnastiksalen, Hans Tausens Centeret, Birkende.

January 7, 2020

Ingen forudsætning for deltagelse - andet end at du skal have lyst til at røre dig i et rask tempo.
Vi varmer op, sætter tempoet op, træner styrke (arme, mave, ryg, baller, lår) og slutter af med udstrækning.

Opstart: Torsdag d. 9. januar 2020
Tidspunkt: 18-19
Medbring: vand + håndklæde (måtter udlånes)

Du er velkommen til en gratis første prøvetræning inden du tilmelder dig.

Vel mødt - glæder mig til at se jer

Sia Oskarson

Spørgsmål til holdet: Sia - 29929552
Spørgsmål til tilmelding/betaling: Michael - 30463222