Endnu et år går snart på hæld og det er tid til julehygge med familie og venner. Det har igen i år været et godt år for vores skønne klub, der bl.a. har budt på mange nye medlemmer. Det er også den tid på året, hvor jeg gerne vil takke alle der støtter op om klubben og dens aktiviteter. En stor tak til alle vores frivillige, der altid hjælper med stort og småt. Desuden en stor tak til vores sponsorer og alle der kommer forbi klubben. Husk desuden vores juletradition med julebold den 24/12. Vi mødes kl. 13.00 og spiller lidt fodbold inden vi får en omgang æbleskiver. Alle er velkommen. Jeg ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Michael Sørensen Formand BB

December 19, 2019

 

 

Please reload

Featured Posts

I denne uge er det frivillighedsuge, så jeg syntes det er på sin plads, at give alle vores fantastiske frivillige en ekstra fanfare og et coronasikker...

September 21, 2020

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Birkende Boldklub - Hans Tausensgade 35, 5550 Langeskov - mail: formand@birkendeboldklub.dk