Gymnastik for store piger

August 15, 2019

Har du det ligesom mig, at du heller ikke føler dig tilpas på et alm. Gymnastikhold pga. vægten så læs med her.

Jeg starter et gymnastikhold op for piger, der vejer min. 15kg for meget.
Det bliver mandag aften kl.19 i Birkende Boldklubs klubhus, muligvis rykker vi over i gymnastik salen senere.
Det koster 300kr. fra 2.sep.- 30. mar.
Lidt om mig:
Jeg hedder Lone, arbejder som selvstændig massør og zoneterapeut. Og så jeg vejer selv 40 kg for meget og har dårlig kondition, men jeg har lysten til at gøre noget ved det.
Så derfor starter vi op ligeså stille og roligt, så vores krop kan følge med.
Der vil være noget så vi får pulsen op, grinet med hinanden, og styrket vores muskler. med noget qi gong.
Så har du lyst at være med?
Så meld dig til på boldklubbens hjemmeside.

Venlig Hilsen
Lone Nielsen

Spiller du meget FIFA, er mellem 13-16 eller 17+ år og har lyst til at spille FIFA samme med andre interesserede FIFA-spillere, så er der nu mulighed...

February 26, 2020