FIFA 2019 turnering i Birkende Boldklub. Lørdag den 22. juni 2019 kl. 12:00 afholder Birkende Boldklub sin første FIFA 19 turnering i klubbens lokaler. Er du ferm til FIFA eller kunne du bare have lyst til at prøve kræfter i en turnering i det populære spil, er der nu mulighed for at tilmelde sig. Via linket kan du læse mere om, hvordan du tilmelder dig.

May 20, 2019

For at kunne deltage i turneringen lørdag den 22. juni 2019 kl. 12:00 skal man have tilmeldt sig, da der er begrænset antal pladser - maks. 16 deltagere.

Tilmelding skal ske til Kenneth Nikolajsen via mail til mc_hannibal@hotmail.com

Det er vigtigt, at du oplyser dit navn i mailen. Såfremt du er blandt de første 16 tilmeldte, vil du efterfølgende modtage en facebook invitation til en begivenhed med nærmere information om regler mm.

Det koster 30 kr. at deltage, som betales ved dommerbordet ved ankomst.

I denne uge er det frivillighedsuge, så jeg syntes det er på sin plads, at give alle vores fantastiske frivillige en ekstra fanfare og et coronasikker...

September 21, 2020