I eftermiddag går det løs igen på Birkende Stadion, denne gang tager vi imod Aunslev kl. 15:00. Vi tænder op i grillen og serverer pølser med tilbehør til rimelige priser. Vi håber, at se jer på terrasse.

May 18, 2019

Aunslev IF og Birkende Boldklub ligger på nuværende tidspunkt begge over stregen i Serie 3. Hvilket derfor må siges, at være et top opgør vi skal være vidne til i eftermiddag. Vi byder gæster, fans, sponsorer og spiller hjertelig velkommen til Birkende Stadion.

Endnu en hjemmekamp på Birkende Stadion 😀 Grundet ændringer i sidste spillerunde er kampen mod Agedrup-Bullerup BK flyttet til Birkende Stadion. BB t...

October 25, 2019