I eftermiddag går det løs igen på Birkende Stadion, denne gang tager vi imod Aunslev kl. 15:00. Vi tænder op i grillen og serverer pølser med tilbehør til rimelige priser. Vi håber, at se jer på terrasse.

May 18, 2019

 

Aunslev IF og Birkende Boldklub ligger på nuværende tidspunkt begge over stregen i Serie 3. Hvilket derfor må siges, at være et top opgør vi skal være vidne til i eftermiddag. Vi byder gæster, fans, sponsorer og spiller hjertelig velkommen til Birkende Stadion. 

Please reload

Featured Posts

Spiller du meget FIFA, er mellem 13-16 eller 17+ år og har lyst til at spille FIFA samme med andre interesserede FIFA-spillere, så er der nu mulighed...

February 26, 2020

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Birkende Boldklub - Hans Tausensgade 35, 5550 Langeskov - mail: formand@birkendeboldklub.dk