I eftermiddag går det løs igen på Birkende Stadion, denne gang tager vi imod Aunslev kl. 15:00. Vi tænder op i grillen og serverer pølser med tilbehør til rimelige priser. Vi håber, at se jer på terrasse.

May 18, 2019

 

Aunslev IF og Birkende Boldklub ligger på nuværende tidspunkt begge over stregen i Serie 3. Hvilket derfor må siges, at være et top opgør vi skal være vidne til i eftermiddag. Vi byder gæster, fans, sponsorer og spiller hjertelig velkommen til Birkende Stadion. 

Please reload

Featured Posts

Godt nytår til alle. På torsdag starter Motion / Gymnastik for damer op igen efter juleferien. Alle er velkomne ! Trænger du også til at få hele kropp...

January 7, 2020

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Birkende Boldklub - Hans Tausensgade 35, 5550 Langeskov - mail: formand@birkendeboldklub.dk